28 Mayıs 2010 Cuma

Sandaletli Beril


Efendim yaz geldi ,havalar ısındı..  Beril'e bir sandalet almam lazım diye aranırken fotoğraflardaki ayakkabıyla karşılaştım..Kendisi bizim için yine bir ilk..Beril'in ilk sandaleti..
Bu arada bebek ilk adım ayakkabısı bulmanın da ne zor olduğunu öğrenmiş oldum..Aslında normal ayakkabı olarak var ama sandalet tarzı bulmak zormuş..Hele ki numarayı denk getirmek iyice zor..Daha Beril yürümediği  ama adım attığı için altı sert ayakkabı giymesi de yasak dolayısıyla seçenekler iyice azalmış oluyor..Doktorumuzun tavsiyesi elinmizde sıkıştırınca burun ile topuk birbirine değmeliymiş..
Bu sandaletleri hiç tahmin etmediğim bir markanın çocuk bölümünde buldum..Marks&Spencer'ın..Üstelik fiyat olarak da diğerlerine göre oldukça uygundu..Benim gibi arayış içinde olan anneler varsa bir bakmalarını tavsiye ederim..Tabi bu ayakkabılar yürüyen çocuklar için uygun değil..Sadece arada dışarı çıkınca kullanmak için onu da belirtmek gerek..

2 yorum:

uğurlu gelecek dedi ki...

güle güle giyin.. bende eğer evdeyse yada adım atacaksa ayakkabılarını çıkarıyorum. en son pançodan aldık ayakkabı çok rahatlar birde gap te gördüm sandalet tarzı onu aldım mı yazlık kısım tamamdır...

Hande dedi ki...

Canım sizinki de güle güle kullansın ..En çok size lazım sandalet bence de..

Related Posts with Thumbnails