5 Mayıs 2010 Çarşamba

Blog Buluşmamız

Aslında ne zamandır buluşuyoruz,konuşuyoruz ama ben ancak yazabildim..Hatta fotoğrafları da ancak yükleyebildim..
Geçen hafta sevgili Anne Yazar ve Nurşen Ece bizdelerdi..Dün de birlikte Kuğulu Park'ta..
Bizim kuzular aradaki ay farkına rağmen epey oynadılar..İleride bu farkın kapandığı zamanlarda daha da iyi arkadaş olurlar umarım..
Blog dünyası bana Anne Yazar gibi güzel bir dost kazandırdı daha ne olsun..Kendisine buradan sevgilerimi gönderiyorum..

7 yorum:

anneyazar dedi ki...

Gerçekten de öyle oldu artık çok tatlı bir arkadaşım var bazen kendimi dakikalarca onunla telefonda konuşurken yakalıyorum ve hiç bir dakikasından sıkılmıyorum. Kafam bozulsa Hande'nin orada olduğunu bilmek güç veriyor. Belki aynı yollardan, aynı sıkıntılardan geçtiğimiz için, belki aynı dili konuştuğumuz için bilmiyorum ama bu güzel duygular için asıl ben bu güzel blogun sahibesine teşekkür ediyorum.
Beril ve kızım arasında da bizimki gibi bir ilişki olduğuna eminim çünkü birbirlerine şimdiden sevgi dolu el kol uzatmaları var çok tatlılar:) Ayrıca benim kız Hande'ye bayılıyor onu görünce bir kahkahalar bir kahkahalar:)) Bu arada yukarıda ki fotoda olanlar aynen şöyle anne yazar ve Hande tel de konuşurlar buluşma saati özellikle kuzuların uyku saatine göre ayarlanır anne yazar kuzusunun pijamasına kadar götürür üzerini değiştirir pijamalarını giydirir ama ne olur? Her gün o saatte deliler gibi uyuyan kuzu uyumayı reddedip Beril'in oyuncaklarını talan etme peşindedir. Beril'de ondan geri kalmaz elbette ve annelerin tüm hain planları suya düşer :))

Hande dedi ki...

Şekerim aynen bunlar da bizim gibi..Ne kadar görüşsek kardır şeklinde düşündüler sanırım..Bu arada yeni plan yapalım da görüşelim..:))

uğurlu gelecek dedi ki...

ne güzel bodrumada bekleriz :)

Hande dedi ki...

İnşallah canım,biz de seni ankaraya

SERRA dedi ki...

Merhaba Hande'cim
hamarat yorumun için teşekkür ederim o senin güzelliğin.. Kızlar ne tatlı .anne yazar da nurşen ece' yi hiç göstermiyo, duyurulur.Hande çekmiş de bu sayede gördük fıstığı:)

Hande dedi ki...

Serracım canım rica ederim ama anlatıklarından bu sonuca vardım..:))
Anne yazar buradan okur artık merak etme..

uzunbacak dedi ki...

Merhabalar,

Dostluğunuz ne kadar hoş. Yeni başladığım blog yolculuğumda ben de iyi dostuklar kurarım umarım. Fıstık kızlar da çok tatlılar maşallah ;)

Related Posts with Thumbnails