19 Mayıs 2010 Çarşamba

Annelik Kulübü

Ben çözdüm  olayı..
Bu annelik bir tür kulüp ,fakat üye olduğunuzu önceden kimse söylemiyor..
Yavaş yavaş anlıyorsunuz..
Mesela hiç tanımadığınız kadınlar yolda sizi durdurup bebeğinizle ilgili bilgi almak ,sonra da kendi çocuklarıyla ilgili bilgi vermek istiyorlar ..
Bir bebek mağazasında herkes sanki birbirini senelerdir tanıyor gibi rahatlıkla tavsiye veriyor..
Sonra bir bakıyorsunuz siz de aynı şeyleri yapmaya başlamışsınız..
Daha küçük bebeği olanları özellikle hedef seçip ,tavsiyeler veriyor,bakın bu ürün süperdir falan derken buluyorsunuz kendinizi..
Ya da mağazalardan birini gezerken, durup bir bebeklinin yanında ''Maşallah kaç aylık?''derken...
Ama bunu anlamamı sağlayan olay çok daha farklı oldu benim için..Geçen gün Beril'le bir dondurmacıya girdik..Nasıl kalabalık,hava sıcak herkesin bir dondurma alası gelmiş..Neyse ben de çeşitlerin içinden çeşit seçmeye çalışırken bir teyze geldi yanımıza, malum cümleyle giriş yaptı..
Ben de sıcaktan ve kalabalıktan bayılmış cevap verip bir an evvel kaçayım diye bakarken,birden yanına kızı geldi..Kızının karnı burnunda doğurdu doğuracak..Tabi durum  benim de ilgimi çekti..Meğer ertesi gün sezeryanla alacaklarmış bebeği..Yani kaç aylık soruma verilen cevap çok ilginçti bu sefer..Biz o kalabalıkta koyu bir sohbete başladık .. Garip bir şekilde 5 dakika önce durumdan sıkılıp bunalan ben ,sanki kırk yıllık dostlarıyla karşılaşmış biri gibi epey sohbet ettim onlarla..
Sonunda da karar verdim..Ben bu gizli kulübe iyi bir şekilde üye olmuşum..Yalnız bu kulüp yasa dışı falan herhalde kimse bahsetmiyor..:))

3 yorum:

anneyazar dedi ki...

:)) Harikasın,seni seviyorum:))

Defnenin Annesi dedi ki...

:-)) gercekten öyle...

Hande dedi ki...

@anne yazar:Canım benim sen de öyle..Biz de Beril'le siz güzel anne kızı çook seviyoruz..

@defnenin annesi:kesin gizli diyorum bak..

Related Posts with Thumbnails