21 Ocak 2010 Perşembe

İşitme Testi Sonuçları

İşitme testinden ilginç sonuçlar çıktı..Aslında yine geçemedi sol kulak ama bu seferki doktor bizi epey rahatlattı..
Beril doğduğunda epey saçlı ve tüylü bir bebekti..Şu ana kadar da hiç saçları dökülmedi ve hatta ben 3 kere güç-bela,kavga -dövüş saçlarını kestim..
Hatta kim görse''Aa ne kadar saçlı bir bebek ''der..
Neyse efendim uzatmayayım,meğerse kendisindeki bu tüy durumu ,kulak yolunda da çok olduğundan kulak içindeki kirlerin de toplanmasına ve dışarı atılmasına da engel oluyormuş..Sırf hafif bir işitme sorunundan da çocuğun kulağını yıkamanın ve temizlemenin mantıksız olacağını söyledi doktor..Çünkü kulağın epitel dokusu da zedeleniyormuş her kulak yıkama olayında  ,özellikle ufak bebeklerde..Dolayısıyla ben de istemedim..Zaten bu işitme merkezi beni her gidişimde geriyor,hemen kaçtık çok iyi oldu..Allah kimseyi düşürmesin ..Bizleri merak edenlere sevgiler ve teşekkürler güzel destekleri için..

11 yorum:

uğurlu gelecek dedi ki...

çok ii çok sevindim..saçlı prensen haaa..

SERRA dedi ki...

Yani az işiten kulak saçlardan dolayı mı az işitiyor, yıkanırsa geçer mi? Betül kulakta sıvı birikmesinden dolayı 6 yaşında ameliyat oldu.İşitme testi yapıldı.Sorun çıkmadı.İnşl. sizde ki bu rahatsızlık verici durum yerini unutulan bir anıya bırakır.

a.y. dedi ki...

Çok geçmiş olsun yeniden. Neyse ki çok sıkıntı yaratacak düzeyde bir problemi yok inşallah bunu da en kısa sürede atlatır güzel kuzucuk. Canım ben de ödülün var bir uğra istersen :)

Hande dedi ki...

@uğurlu gelecek:aynen saçlı bir insandır kendisi..İnşallah büyünce de gür saçlı bir insan olarak kalır..:))

@serra:canımcım bu kızın kulaklarının içi de epey tüylüymüş yani..tüylerde kirleri tutuyormuş,zaten sol kulakta hafif sesleri duymayla ilgili bir sorun çıkıyordu doktor bundandır dedi ..İnşallah ilerde güler geçeriz amma takmışız kafayı diye...

Hande dedi ki...

@anne yazar:aa bu kadar olur aynı anda yazmışız demek ki işler ancak aynı anda bitiyor..:))bu arada çok teşekkürler ödül için ..:))

erim onat dedi ki...

bizde çok sakin bir bebek diye erim!in işitme testini tekrarlattık ordan konu açıldı eşimle berilden bahsetmiştik.sonucun böyle olmasına çok sevindim.nerden akla gelir böyle tüylerin böyle birşeye sebep olabileceği..

Hande dedi ki...

Ben yeni gördüm Erim Onatı maşallah ,Berille araları çok yakınmış..Sitenizi hemen izlemeye aldım bile..

çakıltaş dedi ki...

şimdi okudum ve inanın çok mutlu oldum. ne tuhaf ya neyin nereden çıkacağı hiç belli olmuyor,neyse, sebebini bilmek bile rahatlatıyor insanı, eminim geride bırakacaksınız bu sorunu, tatlı beril çok çok uyusun çabuk büyüsün...kutulsun bu sıkıntıdan biranönce (sinirbozucudur bu rahatsızlık kendimden biliyorum) sevgiler

Hande dedi ki...

@çakıltaş: Çok teşekkürler,İnşallah ilerde sorun çıkarmaz diyoruz biz de ..Allah beterlerinde saklasın hepimizin bebeklerini..sevgiler..

Adsız dedi ki...

slm bende ayın 8 de işitme testi yaptırıcam sonuç hemen veriliyomu bunu sorucaktım şimdiden tşk

Hande dedi ki...

Bizim sonuç aynı gün hatta testten 10 dakika sonra verilmişti..İnşallah güzel sonuçlar çıkar geçmiş olsun..

Related Posts with Thumbnails