26 Ekim 2009 Pazartesi

Oyun Halısı


Daha erken midir bilemedim ama bir oyun halısı aldım Berile.Başbaşa geçirdiğimiz son aylarda yapışık ikiz modu ikimiz için de güzeldi..Fakat son dönemlerde sadece benim kucağımda uyuma ve sakinleşme durumu beni tedirgin etmeye başladı..Ben de hem farklı bir yerde eğlenmesi, hem de benim hiç olmazsa bir süre elim kolum boşken kendi işlerimi yapabilmem için bu halı gerekliydi..Blog ve forum sitelerindede yaptığım araştırmalar sonucu tekmele ve oyna oyun halısında karar kılıp, internetten siparişle aldım.Fakat gelin görün ki henüz istenilen başarıya tam ulaşamadık..Çünkü Beril için bu halıdaki oyuncakları ve desenleri benim kucağımdan izlemek çok daha eğlenceli..İçine koyduğumda ise en fazla 10-15 dakika kalıyor..Daha uzun süreler kalması için sanırım daha büyümesi gerekli..Yapışık ikizliğe devam ..:))

6 yorum:

Eylm-Sdnz dedi ki...

Anakucağına bayılıyorlar bu dönemde..belki kurtarıcın olabilir..dönüşümlü olarak oyun halısıyla..kolay gelsin..sevgiler

Hande dedi ki...

Ana kucağımız da var ama onda da en fazla 10 dakika duruyor bizimki..Kucakta gezmek varken sabit aktiviteler hiç ilgimizi çekmiyor..Yine de çok teşekkürler güzel bilgiler için..Tecrubelerinizden faydalanmak üzere..:)

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

çok güzel bir oyuncak.. pembesini aldım ben de kızıma.. şimdilik içinde fazla zaman harcamıyor ama sevmeye başladı.. bu arada geçmiş olsun..

macikalin dedi ki...

merhaba:) blogunuzu yeni takip etmeye basladim, ozellikle aylara gore doktor randevularini yazmaniza bayildim:) bir de seyi merak ettim: bu oyun halisinin markasi ne acaba??:)

macikalin dedi ki...

merhaba:) blogunuzu yeni takip etmeye basladim, benim de simdi 3 aylik bir oglum var:) ozellikle doktor randevulari bolumu hosuma gidiyor:) Bulut'un da simdi oyuncaklar ilgisini cekmeye basladi ve ben de oyun halisi bakmaya basladim. oyun halinizin markasi nedir acaba? :)

Hande dedi ki...

Bizimkisi Tiny Love'dı..Memnun kalmıştık biz..Resimdekinin aynısıydı..

Related Posts with Thumbnails