29 Aralık 2010 Çarşamba

Ali Büyüdü Sünnet Bile Oldu..

Güzel kuzumuz Ali'nin sünneti vardı geçen haftasonu..
Henüz 6 aylık kendisi, Beril'in en sevdiği bebeklerden..
Bizim komşumuz kendisi..
Az bir zaman sonra taşınacak olmaları çok üzüyor bizi..
Keşke biraz yakına taşınıyor olsalardı diyoruz ama epey uzağa gidiyorlar..
Beril de eminim çok üzülecek ama ne yapalım..

Hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz..
Kuzularıyla birlikte, güzel ve mutlu bir ömür diliyoruz..

2 yorum:

pınar dedi ki...

pınar dedi ki;
"iyi seneleeerrr" demek için kapısını çaldığım hande'nin elime tutuşturduğu kurabiyeleri yerken yazıyorum. kurabiyenin lezzetinden olsa gerek yazarken biraz yavaş ilerliyorum.
eskiden hatıra deftelerine yazılar yazar, defter sahibine kalbi kadar temiz sayfayı bize ayırdığı için de teşekkür ederek başlardık yazmaya. ey zaman! aynı amaçla blogta yazıyorum ve yaşlandığımı bir kez daha anlıyorum.
ey blog izleyicileri! fotoğraftaki turşu suratlı yavru (ama mazereti var, uykusuz kaldı zavallı), patates kıvamlı anne ve arap bacının erkek versiyonu baba, hande'nin komşuları olup "fonksiyonel teyze" hande'yi pek severler. zira saat 11 sularında leziz kurabiye, kek ve benzeri ürünleri ikram etmek üzere bizi arayıp evine davet eden bu zat, evden çıkarken de koltuğumuzun altına emzik ipinden emzirme yastığına, biberondan pantalon ceket takımına akla gelen-gelmeyen bir şeyler sıkıştırıp, üstüne "ay şekerim sen yiyemedin" diyerek kurabiyelerinden ekler. sohbet arasında da kendisinden, en olmayacak şeylerin bile esat'ta nereden alınabileceğinden nakliyeci telefonuna, alişin gaz probleminden psikolojik durumuna kadar her türlü bilgiyi alabilirsiniz. bu anlamda "ayaklı pratik yaşam ansiklopedisi" tamlamasını gururla takdim ederiz kendisine. elinde maviş bir tarak takımı ile kapımızı çalıp "apartmandaki hamile kadın birkaç gündür görünmüyor, kesin doğurmuştur dedim, geldim" diyerek kapıdan girdiği günden beri, kendisi bana, yavrucuğu beril de oğluma arkadaş olan -ki paypak paytak yürüdüğü günlerde oğlumun hayatına giren beril, alişin gerçek anlamda ilk arkadaşı olması nedeni ile bizim için çok kıymetlidir- komşucuğuma yazılarında bize de yer verdiği için teşekkürü borç bilirim.
hadi deyince toplaşıp çoluk çocuk gezmelere gitmek artık çok da kolay olmayacak belki ama uzayacağı kesin telefon görüşmeleri ile ve -umudum o ki- daha seyrek de olsa bir yerlerde buluşmak yoluyla telafi ederiz biz eksik kalanları.

Hande dedi ki...

Şekercim nasıl güldüm ne hoş yazmışsın,kesinlikle seni kandırıp bir blog açtırmayı düşünüyorum artık..Sende saklı kalmış bir blogger var buna emin ol..

Related Posts with Thumbnails