12 Temmuz 2010 Pazartesi

Pasta Pasta Söyle Bana

Beril'in en sonunda çıkan alt iki dişine sanırım üst iki dişi de eklenecek gibi duruyor..Tabi uykusuz geceler eşliğinde geçiriyoruz gecelerimizi..Durup durup hepsi aynı günü bekleyen dişleri, tebrik ediyorum ...Sanırım doğum gününe yetişelim de daha fazla meraklanmasın bu anne kişisi dediler..

Doğum günü demişken bu doğum günü organizasyonu başlı başına bir olaymış...Hele ki pastalar binbir çeşit ,bir gün şeker hamurlu beğeniyorum ,diğer gün dümdüz  kremalı olanı..Malum şeker hamurunu bebekler yememeliymiş ..Ama ben kızımın kendi doğum günü pastasından yemesini istiyorum ..Sonra da bir şeker hamurlu modele bitiyorum bkz.resimdeki pasta...
 
Çok abartmak da doğru gelmiyor bana..Peri padişahının kızının doğum günüymüş gibi kutlayanları gördükçe..Tamam herkes en güzeli olsun ister kendi çocuğu için ama bu kadar abartmaya da gerek yok bence..Bir pasta keselim ,balon asalım,sevdiklerimiz gelsin,Beril de eğlensin bana yeter gibime geliyor..İnşallah öyle de olur,güzel olur..

Her gün şükretmek lazım bence ..Geçen sene bu zamanlarda nasıl da stressli bir bekleyiş içindeydik..Acaba kızımız nasıl olacak diye..Şimdiyse doğum günü nasıl olacak diye kalkmış düşünüyoruz..Allah sağlıkla onu bize getirdi daha ne olsun..Yoksa pasta pembe mi olmuş ,beyaz mı kimin umrunda ?   :))

5 yorum:

Hande dedi ki...

Adaşım, gerçekten artık o kadar çeşit var ki insan seçim yaparken arsızlaşıyor :)

Bence bu pasta harika. Baksana üzerinde "Beril" bile yazıyor. Şeker hamursuz iç kısımlarından verirsin Beril'e, biz öyle yapmıştık.

Hande dedi ki...

Canım tebrik ederim fotoğrafta gizli olan Beril bölümünü bulmuşsun..:))

çakıltaş dedi ki...

pasta süperr!!!

şekerli olsun bir güncük, bir lokmacık:))

Hande dedi ki...

Çakıltaşcım bakalım son anda neye kara verceğiz dur bakalım..?

Lütfi Mutluer dedi ki...

Mrb arkadaşım çok güzel bir blog olmuş başarılarının devamını dilerim..
Benim siteme de beklerim www.anindayorum.com
Şimdilik Hoşçakal...

Related Posts with Thumbnails