22 Mart 2010 Pazartesi

Beril'in İlk Bebeği

Kız çocuklarına oyuncak alınırken hiç düşünmeden gidilip bebek hediye alınır..Onlar da sevinir ,güzelce oynarlar, değil mi?

Ben de Beril'e ne zamandır heveslenip bir bebek alsam diyordum..Sonra bu şirin bebekle Kentpark'ı ilk ziyaretimizde ,Playskool standında rastlaştık.Tabi artık Beril'e bir oyuncak alırken onun da fikrini alıyoruz..Beril'e gösterince sevinç çığlıkları attı..Bu esnada bizimle birlikte olan babanesi  de Beril'in sevinç çığlıklarını duyunca hemen alalım dedi..

Neyse efendim böyle sevinç ve çığlıklarla alınan bebek, eve gelince ne olduysa,kıskanılan ve yere atılan bir mahluka dönüştü..
İşin ilginç yanı ,ne zaman Beril'in yanına koysam,bak bebek cici desem Beril bana kötü kötü bakıp ,bebeği bir yana savuruyor..Yani bu ayda kıskanma huyu olur mu bilmem.. Ben bebeği sevdikçe Beril de sanki benim bebeği sevmeme gıcık olup, bebekten nefret etti..Şimdilik dolaba kaldırdım,belki ilerde unutur da yeniden barışırlar..Ama ilerde cici bebek falan demeyi hiç düşünmüyorum kendisine..:))

4 yorum:

Efsun dedi ki...

Bebek cok sirin:) Playskool'un ayni böyle suratli tele tubby havasinda ninni söyleyen bir oyuncagi var. Leon Can'inki maiydi, baska rengi varmi bilmiyorum ama Leon Can o bebegin gözelerine dalip dalip giderdi:) Gözler böyle kocaman olunca tabii baska secenek kalmiyor:)

Hande dedi ki...

Efsuncum sanırım o da ninnili uyku arkadaşım,o da tip olarak buna benziyor..Ama Beril'le henüz araları pek iyi değil..

ANNEMİNELİ dedi ki...

Bebeği çok şirin güle güle kullansın.sevgilerrrr.....

Hande dedi ki...

Annemineli teşekkür ederiz,inşajjah kullanır..:))

Related Posts with Thumbnails