4 Şubat 2010 Perşembe

YENİDEN (kar)

Ben anladım ,bu kar havası bize yaramıyor..Beril tam düzeldi derken,bu sabah da hırıltılı nefes alışverişiyle beni korkuttu..Uykumdan uyandım o derece..Sonrasında gün içinde öksürmeye ve hapşırmaya başladı..Dedim tamam kesin soğuk algınlığı..Zaten kuzumun dişlerle başı dertte ,huyu değişti çocuğun..Durduk yere ağlamaya başlıyor..Her daim kucakta olmak istiyor..Tamam kabul eskiden de çok sakin,koyduğun yerde duran,saatlerce bir oyuncakla oyalanan bir kişilik değildi ama en azından ağladığında sebebini bilirdik..

Neyse efendim uzatmayayım ben bu olayda kendimi de suçlu gördüm..Bir gün önce, yazık çocuk ne zamandır dışarıya çıkmadı,hava da güzel ,şöyle bir caddeye çıkıp gelelim diye düşündüm..Beril'i tabi sardık sarmaladık .Biz çıkarken mis gibi güneşli olan hava,birden değişti..Tepemize koca koca dolular yağdı..Bebek arabasının tentesini kapattık sonuna kadar tabi ,ama rüzgar ve fırtınadan neredeyse uçuyorduk..Eve nasıl geldik bilemedim...Tabi bir gün sonra da bu soğuk algınlığı belirtileri olunca pek üzüldüm doğrusu..

Bir de önümüzdeki haftaya Beril'in ertelenen aşılarını yaptırmamız gerekiyordu,malum ateşi yükselince yaptıramamıştık..Yani tek eksiğimiz bayıltılmış mikroplar..Ki önceki aşılarda kendileri baygın hallerine bakmayıp kuzucağızımı 38 derece ateşlere sürüklemişlerdir..

Özetlemek gerekirse çıkmaya çalışan dişler,soğuk algınlığının sebebi hali hazırda canlı mikroplar ve sırada bekleyen binbir çeşit yarı aygın yarı baygın arkadaşları..Allah beterinden korusun diyorum hepimizi,hepinizi..:))

3 yorum:

Sadece anne.. dedi ki...

Hiç kendinize yüklenmeyin Can da aynı durumda, doktorumuz virütik dedi. Geçmesi de 15 günü bulurmuş.. Öksürük burun akıntısı devam ediyor, geceleri daha da zor oluyor. Çarçabuk iyileşin inşallah :)

Hande dedi ki...

Doktorumuz da virütik bir enfeksiyondan bahsetti bu dönem sık karşılaşıyormuş..Ve hatta kadıncağız kendi de hastaydı..:))Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler..

çakıltaş dedi ki...

çok güçlü bizim bebklerimiz, bak nelerle başediyorlar:)gelir üstesinden mutlaka!sen üzmesene kendini:)

Related Posts with Thumbnails