20 Şubat 2010 Cumartesi

Gitsek Gitsek Nereye Gitsek?

Bebek dostu mekanlar malesef sınırlı sayıda ..Şöyle gidelim de evimizdeki konforu bulalım diyeceğiniz o kadar az yer var ki ,hele Ankara'da..
Zeynel İnegöl Köftecisi'ne eski iş yerime yakınlığından dolayı sıkça giderdik..Bir kez de ,bir iş arkadaşımızın veda yemeğini düzenlemiştim orada..Organizasyon işleri  genelde bana ait olduğundan ,25 kişilik bir doktor grubu olarak epey memnun kalmıştık ..Fakat o dönemde bebek sahibi olmadığım için Zeynel'in ne kadar bebek ve çocukları düşündüğünü fark etmemiştim..
Bugünse herşeye daha farklı bir perspektiften bakma şansım oldu..Öncelikle mama sandalyesi sıkıntısı yoktu ve sandalyeler son derece temizdi..İkinci ve bugün bizim için çok faydalı olan, alt değiştirme odası, çok kullanışlı ve şıktı..Hele ki musluklardan akan sıcak su ,çok işime yaradı..:))

Daha büyük çocuklar için alt katta oyun bölümü ve kaydırak vardı..Hatta bu bölümün yanında da masalar vardı ,isteyen bu bölümde oturup çocukları oynarken rahat rahat yemek yiyebilir diye düşündüm..
Pek tabi köfte seviyorsanız tavsiye edebilirim ayrıca diğer ızgara çeşitleri ve tatlıları da başarılı..Telefonu 4732525..Sitesi için şuraya bir tık..

Gidip de memnun kaldığınız yerleri siz de yazarsanız çok mutlu olurum sevgili Ankaralı anneler,malum biz bebekli gezi konusunda son derece acemiyiz...

Dip not:Hala yemek bloğu formatından kurtulamadım yahu..:)

5 yorum:

Efsun dedi ki...

Hande bencede cok az yer var Ankara'da
gidilebilecek. Antares'te Uludag Kebapci'sina gitmistik, bebek sandalyesi vardi, cok ta temizdi ama gel görki mekanda sigara icilmesine izin veriyorlar. Tam oturdugumuz masanin yanina bir cift geldi yaktilar hemen oturur oturmaz sigaralarini, garsona bunu dile getirdigimde onlari uyarmak yerine bize baska bir yer gösterdi, kalkip gitmek gerekirdi ama cok ta aciktigimizdan ve o saatte baska bir yere gitmeyi sinirlerimiz kaldirmayacagindan gectik artik öteki masaya. Ama ne gicik bir durum degilmi! BEnde düsünüyorum Leon Can la nerelere gidebiliriz diye...

Hande dedi ki...

Efsuncum,özellikle sigara konusunda çok haklısın canım..Artık epey dikkar ediliyor yasağa ilk seneki kadar içen görmüyorum..Ama tabi belli olmaz..:((
Antares bize biraz uzak ama Armadadaki Uludağ kebapçısını çok severim,ama Berille gitmedik..Bir deneyebiliriz..

Kaymaklı Kadayıf dedi ki...

Şimdi tam yaralı konuma parmak basılmış, iki kuzuyu büyütürken hep offf dedim Ankara'daki mekansızlığa ben..Havalar güzelleşince, Eymir,mogan yapabilirsiniz ama tedbir ve teçhizat arabada olmalı, mogandaki cafeler de bu tarz bir hizmet yok, alt açayım,mama hazırlayayım şeklinde.
Birazcık daha büyüyünce şöyle iki üç ay çok değil:)) Park caddesi ümitköy kukla kebap önerim olacaktır, hijyen sorunu,sigara sorunu yok,oyun odası var,kukla gösterisine zaten inanılmaz bir şekilde bayılıyorlar.Başka şu anda aklıma gelmedi yazarım ama gelince:))

Hande dedi ki...

Sevgili Kaymaklı kadayıf,gerçekten havaların ısınmasını dört gözle bekliyoruz..Ama Ankaraya hiç bu açıdan bakmamıştım..Moralim bozuldu gerçekten..:((

SERRA dedi ki...

Hande'cim
mim gönderdim sana cevaplarsan sevinirim öptüm Beril tatlısını:)

Related Posts with Thumbnails