8 Şubat 2010 Pazartesi

Berilin İlk Arkadaşı

Beril 'e 10 haftalık hamileyken  bir haber aldım ,bir arkadaşımdan..O da 8 haftalık hamileydi...Bir şaşırdık bir şaşırdık sormayın ..Her hafta konuşur olduk o gün bugündür..Çünkü yaşananlar hep ortak gitti..
Hamilelikte de sık sık buluşup,alışveriş yaptık bebişlere..Ben doğum yaptım,o karnı burnunda hastaneye geldi,Berili görmeye ,daha yarım saatlikken Beril...O doğum yaptı ,biz de Beril'le gittik Peri'yi görmeye..Fakat evlerimizin uzak oluşu ve kötü havalar yüzünden ne zamandır görüşememiştik..

Bu hafta sonu bizim evde buluştuk..Bir de 15 aylık bebeği olan başka bir arkadaşımız geldi..Evi küçük çaplı bir anaokuluna çevirdik..Her odadan bir çocuk çıkıyordu çok güzeldi..Beril çok sevindi..

Hem Peri hem de Beril zorla yedikleri çorbalarını birbirlerine baka baka afiyetle yediler..Sürekli iştahsızlıklarından sızlanan biz anneleri ise birbirimize bakakaldık..Bir kez daha keşke yakın otursaydık dedik.

Kısacası hem çok keyifli hem de bir o kadar yorucu bir haftasonu geride kaldı..Bir de Peri'nin bu pozu..Beril'i ilk gördüğünde hayretle bakarken..Demek ki benim boyutlarımda da dünya üzerinde insanlar varmış bakışı..:))

8 yorum:

SERRA dedi ki...

ne güzel böyle yaşıt arkadaşlar her zaman,özellikle fikir alışverişinde çok iyi oluyor, çorbalarda hüp hüp demek arkadaş istiyor annesi Beril..

Hande dedi ki...

serracığım hepsi kendi yaşıtını istiyor bunların,bugün yine mama yedirirken keşke arkadaşı olsaydı dedik..

anneyazar dedi ki...

Şu yaşıt işinin bu kadar önemli olduğunu bilememiştim ben. Serranın kızı bizden iki gün küçük bu taraflar taşınmayı düşünmez misin Serra :))) Bu arada Hande'ciğim işte de benim yeni blog bekliyorum efendim sizi :)

Hande dedi ki...

Anne yazar canım biz de yeni yeni anlıyoruz..Serraya baskı kuralım gelsib Ankaraya..
Hemen bakıyorum yeni bloga :)

SERRA dedi ki...

bu güzel davete çok sevindim , beni çok mutlu ettiniz arkadaşlarım ,Ankara'yı da severim hani, eee kocanın işi nolcek:))

Hande dedi ki...

Bulunur bir şeyler Serracım sen yeter ki kabul et..:))

Adsız dedi ki...

Amanın ne güzel de yazmış Hande teyzesi .Bu güzel ve çok anlamlı blog da bize de yer verdiğin için teşekkür ederiz Hande ciğim.Bizim için de o gün çok güzeldiinşallah hep beraber uzun yıllar beraber yemek yerler.:)
-Perinin Annesi

Hande dedi ki...

Canım benim çok sevindim yorumuna,ne güzel seni de bu blogda görmek..Her zaman bekleriz sizleri,bu arada size de bir blog açalım bence..

Related Posts with Thumbnails