6 Mart 2012 Salı

Kuğu ve Ben

Bazen kendimden şüpheye düşüyorum..
Neden mi? 32 yaşında doktoraya başladığım için..Hem de öyle gitsen de olur gitmesen de olur bir doktora programı değil..Sabah 08:00-akşam 17:00 bir fiil klinik hastası bakılarak yapılan bir doktora..Akşam makale hazırla, tercüme yap, ders çalış.Tüm hafta sonu anatomi  çalış..Kısacası bu yaştan sonra ve 2.5 yaşında bir çocukla nasıl olacak bilemiyorum..
İşte bu yüzden blog seni boşlayabilirim, kusura bakma..Kimselerin bloğunu da takip edemiyorum ve yorum bırakamıyorum onlar da lütfen kusura bakmasın..
Zaten şunu da idrak ettim ki, insan ne süper anne, ne de süper çalışan olabiliyor.Hele ki süper blogger olmam içlerinde en zoru bundan sonra..:)
Ama hayatta her şey zor, hem de herkes için..Sadece insanlar için de değil mesela kuğular için de..Birazdan göreceğiniz resim geçen hafta Kuğulu Park'ta çekildi..Buzda yüzmeye çalışan kuğuların da işi oldukça zor o kesin..

15 yorum:

Fatma dedi ki...

Kolay gelsin, başarılar dilerim:)

a.c dedi ki...

hayırlı olsun, kolay gelsin, dualarım seninle:)

gezicini dedi ki...

doktora programı hayırlı ugurlu olsun. senden daha geç yaşta başlamaya niyetlenenler var, bakınız ben.
sevgiler
gorki

Hande dedi ki...

Herkese çok teşekkürler, inşallah bitirdiğim günleri de yazabilirim bir gün buraya..

Defne dedi ki...

Hande,
bitirmenin hafifliğiyle yazdığın yazıyı biz de keyifle okuyacağız inşallah. Başarılar diliyorum.

Özlem dedi ki...

Aa çok sevindim. Bu yaş dediğinden ne olcak.Önemli olan isteğin azmin. Tebrik ediyorum. Bitti yazan postlarını bekliyorum. :) Hangi bölümde başladın? (merakımı yenemedim sordum valla:) )

Hande dedi ki...

Yorumlara bile geç cevap yazar oldum o derece..Kusura bakmayın..Güzel dilekleriniz için teşekkürler..Özlemcim ortodonti canım..Zaten bu saatten sonra olsa olsa ortodonti için bu cefa çekilirdi..

Bilgen dedi ki...

handecim, kolaylıklar diliyorum sana... emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah. bu arada annenin sağlığı nasıl oldu? umarım herşey yolundadır.

Hande dedi ki...

sağol bilgencim, annem de iyi çok şükür..

Fatma dedi ki...

Handecim nasılsın artık bloga pek uğramıyorsun belli ki çalışmaktan kolay gelsin arkadaşım, ben iyiyim de, bir ses ver az da olsa olmaz mı? Beril nasıl, öp benim için:)

SERRA dedi ki...

Merhaba

SERRA dedi ki...

Merhaba tel.den yaziyorum sizi ozledik sevgiler

Unknown dedi ki...

Hande merhaba, nasılsın bunca zamandır? Nasıl gidiyor doktora? Beril nasıl?

Merak ettim seni, geçen gün aklıma geldiniz:) Ne zamandır uğramadığımı farkettim bloğuna. Sonra bloğa gelince nedenini anladım elbette. Güncellemediğin için elbette:) Ben de bir merhaba diyeyim dedim.

Umarım herşey yolundadır ve dersler de umduğundan daha kolaydır:) Beril'e sevgiler...

Hande dedi ki...

Sağolun dostlar, yorum yerine size bir post yazdım..

turkuaz kıyılar dedi ki...

Handecim bende çok boşladım bloğu, kuyzular büyüdükçe zaman kalmıyor sanki. İş güç ev derken uyuyakalıyorum Ege Bahar'la. İnan şimdi haberim oldu doktoraya başladığından. Seni canı gönlden tebrik ederim,kolaylıklar dilerim. Büyük istekle master yaparken, laboratuvardan neredeyse gece yarısı ayrılırken kesinlikle doktora da yapmalıyım diye düşünürdüm. Galiba devlette öğretmenlik çocukla daha kolay geldi bana. Seni tekrar tekrar tebrik ediyorum, hayırla bitirmen dileklerimle öperim canım...

Related Posts with Thumbnails