27 Haziran 2011 Pazartesi

Aliş'in Doğum Günü


Haftasonunda güzel kuzumuz, Beril'in ilk arkadaşlarından Ali'nin doğum günüydü..O gün bugündür, Beril kendince doogum günüü diyerek geziyor..Gerçi Baby Tv'de doğum günü çocuklarına denk gelince de pek sevinir..Ama ilk defa bir doğum gününe bu kadar bilinçli olarak katıldı..Hava gayet güzeldi şansımıza ve tabi Aliş'in şansına, hele bir gün sonra kış soğugu gelip fırtına çıktığı düşünülürse..:))Bu arada haziranın 27'si itibariyle böyle bir şeyi yazdığıma ben bile şaşırmaktayım..

Neyse efendim sevgili Pınar, her ayrıntıyı çok güzel düşünmüştü ve bizleri çok güzel ağırladı..Kendisine bir kez daha ailecek teşekkür ediyoruz...Özellikle, bizlere yazdırdığı ve Ali 15 yaşına geldiğinde okuması için saklanacak mektuplar, çok güzel bir fikirdi..Eminim çok güzel bir hatıra olacaktır onun için..

Tatlı Aliş'in doğum gününü kutlar, ailesiyle nice güzel seneler dileriz..

3 yorum:

pınar dedi ki...

güzel dileklerin için teşekkür ederek başlayayım. kendi cücemin doğum günü diye söylemiyorum ama bence de güzel geçti.gerçi, büyükçe bir aksilik olmadıkça bütün doğum günleri güzeldir değil mi? aliş, düzenlemenin kendisi için olduğunu anlamasa da ben, davet ettiğim arkadaşlarımın tamamının yanımda olmasından, benim için güzel bir "ilk"i benimle paylaşmalarından çok memnun oldum. öyle ki, kimi istanbuldan ayağının tozuyla geldi, kimi işi gücü bırakıp geldi (buna senin çelik kapın da dahil). velhasıl, alişin ilk yaşını ve beni önemseyen insanların arasında olmak iyi hissettirdi. gelen tüm dostlar sağolsun varolsun. fotoğtaflar da harika olmuş; makinen farkını ortaya koymuş. hem ilkimizi paylaştığın hem güzel fotoğrafların hem de buram buram ingiliz aksanı ile konuşan itfayecilerin için teşekkür ederim. (bu arada beril, bestesi kendisine ait olan "doooğum günü" şarkısı ile muhtemelen kendi doğum günü için hazırlık yapıyor. ben sıramı savdım, sana kolay gelsin! hehehe)

Hande dedi ki...

Bizim için de büyük bir zevkti sizlerle olmak..Daha nicelerine diyelim hep birlikte..Bizimki de yaklaşıyor değil mi? Bu sene fazla nedense üstünde durmuyorum..:(

Fatma dedi ki...

Aliş'in doğum günü kutlu olsun, sağlıklı mutlu yıllar dilerim. Güzel bir gün geçirmişsiniz, kızınız kocaman olmuş maşallah, ne kadar hızlı büyüyorlar değil mi:)

Related Posts with Thumbnails